Post by athinstalkare on Feb 8, 2022 16:13:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele wszystkich ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Jest ok
Uwielbiam tę grę, ale nie powinienem wrzucać do niej $$$$, żeby grać. Brak czasu$ lub opróżnianie banku$ to tylko kilka przykładów. Jestem zła na siebie za to, że płacę za to, co zrobiłam!
Ta gra była fajna, dopóki poziomy nie stały się śmieszne! Nie masz czasu na ich ukończenie i ciągle prosi cię o użycie klejnotów. Prawie chyba, że kupisz, że to jedyny sposób, aby zajść daleko. Zauważyłem to po trzeciej restauracji. Naprawdę tego nienawidzę, ponieważ podobała mi się gra.
Ładny
Świetna Gra
Dobra gra o gotowaniu w wolniejszym tempie, która nie aktualizuje nowych lokali, jak niektóre inne gry. Szkoda, bo to naprawdę świetna gra.
Zawsze nagle się rozbija lub zwalnia, a potem zatrzymuje się.
Uwielbiam grać w tę grę, jednak czekałem na otwarcie nowej restauracji i jeszcze się nie otworzyło. Mam nadzieję, że wkrótce się otworzy, wydałem pieniądze na klejnoty.
OSZUSTWO! Nie pobieraj tej gry, a jeśli to zrobisz, NIE ŁĄCZ SWOICH KONT NA FACEBOOKU. Jeśli go połączysz, nie będziesz mógł go odłączyć. I nie będziesz mógł się ponownie zalogować. Tak więc, ponieważ nie możesz się zalogować, nie będziesz mógł grać. Nie trzeba dodawać, że wszelkie pieniądze, które wydałeś na klejnoty, przepadną, ponieważ nie będziesz już mógł grać w tę grę. Wszystko, czego chcą, to dostęp do Twojego konta na Facebooku. Jeśli później zdecydujesz, że nie chcesz im tego przyznać, cóż, nie pozwolą ci już grać.
Gra super ale za dużo reklam
Dałem 3 gwiazdki. Ponieważ jeśli chodzi o timer w grze, nie mogłem przejść. Doszedłem do poziomu 25, który ma licznik czasu, który nie mógł go zdać, więc odinstaluj grę. Nie zrozum mnie źle. Lubiłem grać tak długo, jak to trwało. Świetna gra. Powodzenia w przejściu poziomu 25.
Osiągnij określony punkt w grze i nie możesz kontynuować bez kupowania klejnotów lub doładowań... Naprawdę podobała mi się ta gra, ale nie mogę zapłacić, aby iść do przodu. Ponadto nie można nawet odtworzyć poprzednich poziomów z powodu braku energii ..... więc odinstaluj.
Bardzo zabawne! O tej grze dowiedziałem się od mojego wnuka i teraz też w nią gram. To zdecydowanie testuje moją koncentrację i koordynację ręka-oko
Gra jest naprawdę dobra… Lubię w nią grać… Niektóre etapy są trochę trudne, ale nadal jest dobre
Te dwie reklamy są w porządku, ponieważ dają więcej Jemów Ale nienawidzę tego Ciągle się zaciemnia w środku gry, a potem znów wracam do ekranu głównego. Poza tym jest to bardzo zabawna gra o szybkim tempie aby zająć dodatkowy czas.
Super giera polecam wszystkim
Gra jest bardzo dobra, dopóki nie dotrzesz do francuskiej restauracji, nie możesz iść dalej bez płacenia za prawdziwą gotówkę, dałbym ocenę u 5, proszę o zmianę zbyt wielu reklam, teraz nic.
Witam, podoba mi się gra, muzyka, ale zegary są wolne, a gracze pracują jak niewolnicy. Jedna osoba gotująca i chcąca dodać boki lub przybranie to dużo dla gracza. Poproszę o szybsze liczniki. Również klienci są milsi, dzięki
Aplikacja nie chce się uruchomić. Czy możesz sprawdzić dlaczego?
To jest gra, w której można wygrać. Możesz awansować tylko wtedy, gdy zdobędziesz dopalacze, które kosztują prawdziwe pieniądze - w dodatku jest to kosztowne, ponieważ wszystko w grze będzie cię kosztować co najmniej 100 diamentów. Jeśli kupisz pakiet, zakończy się on naprawdę szybko, więc nie warto. Wydaję prawdziwe pieniądze na podróbki tylko wtedy, gdy jest to tego warte. Jest to jednak fajna gra, jeśli nie masz nic przeciwko wydaniu dużej ilości prawdziwych pieniędzy za nic, śmiało.
Uwielbiam tę grę. Moim jedynym problemem jest to, że daje możliwość obejrzenia filmu, aby dodać 10 sekund, ale czasami nie dodaje 10 sekund. Czasem pozwala na obejrzenie innego, czasem nie.
Super gra, ale za długo trzeba czekać na następne poziomy...
Cooking Frenzy®️Cooking Game ยุทธศาสตร์ ptu
Czy kitu mało prezentów
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strateegia urs
Nic mnie nie skłoni do obejrzenia 30-sekundowej reklamy bez względu na wymówkę. Szkoda, bo sama gra jest dobra. Może powinieneś zmienić, aby oferować nagrody za oglądanie. Odinstalowany.
To szalone życie, zabawne i trudne do zrobienia, ponieważ robi się szybciej i więcej ludzi naraz, ale to naprawdę zabawne i zasugerowałem innym, jeśli chcą znaleźć grę, która jest dobrą grą wymagającą
🥰😍🤩😘.
Kocham tę gre!!!! Jedyna rzecz, kiedy skończysz ze śniadaniem (jajkiem) lub restauracją, musisz poczekać, aż inne pliki zostaną pobrane... Dlaczego? Nie możesz po prostu zrobić tego tam, gdzie możesz to po prostu zagrać? W ogóle się nie pobiera...
Gra super, nie jest to typowa gra płaci, aby wygrać. Polecam wszystkim, którzy lubią takie gry!
Fajne do grania. Do ściągnięcia za darmo. Zapłać by wygrać. Monety byłyby bardziej produktywne, gdyby zamiast kart mogły iść na bonusy (lub elementy nie do spalenia dla restauracji)? zagadki? i koła?? Diamenty są coś warte, ale to kosztuje.
Ogólnie gra super ale tylko przez 1 tydzień. Potem się zacina i pokazuje się pokazuje komunikat aplikacja Gotowanie Fzy nie odpowiada
Fajna gra, która nie jest łatwa. Zdałem sobie sprawę, że niektóre rundy są ustawione na niepowodzenie i zmuszają Cię do dodania więcej czasu lub klientów. Bez względu na to, jak szybko realizujesz zamówienia, klienci nie przychodzą wystarczająco szybko, aby osiągnąć cel.
Na niektórych poziomach, nawet jeśli jesteś wystarczająco szybki, nie da się przejść... Ta gra jest w jakiś sposób zepsuta, co zmusza cię do wydania diamentu, nawet jeśli nie chcesz... NAPRAW TO!!!
Aplikacja staje się zbyt trudna, aby dostać się na wyższe poziomy bez ciągłego płacenia za ulepszenia. I ciągle przygotowuje to samo jedzenie z niewielką różnorodnością, a jedynym sposobem, aby przejść, jest jechać coraz szybciej, co kończy się odebraniem jakiejkolwiek przyjemności.
Wciąż jestem nowy w grze, ale naprawdę mi się podoba
Gra fajna ale czym dalej przechodzisz nowe restauracje nie chcą się do tego, jak u mnie dochodzimy do twórczości i końca3%
Bardzo fajna gra. W placówce nie trzeba kupować diamentów i mi się podoba:) Reklamy bardzo pomagają.
To się robi nudne i nudne Chciałbym mieć więcej jedzenia, ale jest jeden problem, że czas jest coraz krótszy. Ale dobre jest to, że na większych poziomach jest więcej niesamowitego jedzenia.
To była świetna gra na początek, ale teraz, gdy dotarłem do restauracji sushi, zauważyłem, że gra się zawiesza częściej niż nie. Dzieje się tak, gdy muszę obejrzeć reklamę dla większej liczby klientów/czasu lub gdy wygrałem nagrodę za 2 dni (gotowanie błyskawiczne itp.). Pozwala mi to użyć tylko dwa razy, zanim się zawiesi. Po zamknięciu gry i ponownym otwarciu nagroda całkowicie zniknęła! Zdarza się za każdym razem. Smutno to powiedzieć, ale nadszedł czas, aby rozstać się z tą grą.
Magic Tiles 3 Muzika fvc
Świetna gra....mm
👍👍👍👍👍👍.
Chciałbym kontynuować grę, ale mój telefon się nagrzewa... więc musiałem go zainstalować. Mam nowy telefon i inne gry kulinarne w telefonie i nie doświadczyłem nagrzewania się telefonu... więc jeśli da się rozwiązać ten problem, zainstaluję go ponownie.
Im dalej dostaniesz, tym mniejsze są twoje nagrody… wtedy jeśli pominiesz reklamę, reklama i tak zostanie odtworzona i nie możesz opuścić reklamy, dopóki ci na to nie pozwoli. Wszyscy wiedzą, że gry mają zakupy w aplikacji. Po co więc zmuszać ludzi do płacenia. Aby cieszyć się… doszło do punktu, w którym wolałbym trzymać się konsol i kupować od nich dodatki… wszyscy wiemy, że trzeba zarabiać i dawać pieniądze, aby funkcjonować, ale to obrzydliwe, jak programiści tworzą gry i je konfigurują musisz zapłacić, aby się nimi cieszyć...
Świetna zabawa, uwielbiam tę grę, ale musisz wydać £ £ £, jeśli chcesz zajść daleko. Dotarłeś do pewnego momentu, w którym dosłownie nie można iść dalej bez dopalaczy i jeśli nie chcesz spędzać godzin na powtarzaniu tych samych poziomów w kółko, aby zdobyć klejnoty, będziesz musiał wydać pieniądze. Świetne dla programistów, ale nie dla mnie jako gracza. Prawdopodobnie już nie zagra. Spodziewam się, że będę w stanie dotrzeć dalej niż druga restauracja, zanim te trudności zaczną się pojawiać.