Post by athinstalkare on Feb 8, 2022 16:07:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dynamons World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dynamons World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά όλα χακάρουν ▞▞▞
▞▞▞ Dynamons World 2022 version ▞▞▞
Η διαδικτυακή αρένα δεν είναι δίκαιο παιχνίδι. Το cheatera χρησιμοποιεί δυναμό 17 επιπέδων έναντι δυναμών επιπέδων 3-6. Περιορίστε τη χρήση αντικειμένων στο ταίριασμα.
Είχα παίξει τα παιχνίδια για χρόνια αλλά το klaude castle δεν ανοίγει ενημερώστε το και ανοίξτε το klaude castle τότε θα το κάνω 5 αστέρια
Ίσως μπορείτε να φτιάξετε ένα 2v2 σε απευθείας σύνδεση. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στα άλλα παιχνίδια dynamons.
Παρακαλώ μετακινήστε την κύρια ιστορία Έχω 4 κλειδιά και το 5ο κλειδί θα βρεθεί σε αυτό το κάστρο, αλλά λέει ότι θα έρθει σύντομα, παρακαλώ μετακινήστε την ιστορία περαιτέρω. Εάν αυτό το πρόβλημα λυθεί, θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια 🌟🌟🌟🌟🌟
Ευχαριστώ για την ενημέρωση... παρακαλώ ενημερώστε το kalude castle το συντομότερο... Το Dynamons είναι ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι όπως ένα παιχνίδι poknom ... Why you are nor update dyamons klaude castl περιμένουμε 3 χρόνια
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, καθυστερεί πολύ.. και όταν ξεκινήσει ο αγώνας μου και κάνω κλικ σε οποιαδήποτε επίθεση ή οτιδήποτε άλλο δεν λειτουργεί, οπότε πρέπει να το επανεκκινήσω, ενημερώστε και διορθώστε αυτό το πρόβλημα.
Συγγνώμη αλλά αυτό το παιχνίδι έχει πολλά ακατόρθωτα πράγματα. Είχα δύο παραδείγματα. Πρώτα στον σημερινό αγώνα και των δύο είδα μακακίτες διαδικτυακών παικτών που δεν πιάνονται ποτέ σύμφωνα με τον κανόνα. Το Second Castle δεν το άνοιξε ποτέ, έρχεται πάντα σύντομα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ από τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται βελτίωση. Από άποψη gaming είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι με εντυπωσιακά γραφικά και αυτό το κάνει καλό παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ περιπετειώδες. Ως εκ τούτου, χρειάζομαι μια βελτίωση τόσο στο παιχνίδι όσο και στους χάκερ.
Παιχνίδι Naic αλλά η ενημέρωση έρχεται σύντομα...
Είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχει πρόβλημα ότι δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε δεδομένα. Κατά λάθος διαγράφηκε, αλλά όταν το εγκαταστήσω ξανά, δεν υπάρχει επιλογή ανάκτησης των δεδομένων σας σε αυτήν την εφαρμογή, προσπάθησα να συνδεθώ με την εφαρμογή παιχνιδιών Google Play αλλά δεν λειτούργησε.
Όλα είναι σωστά, αλλά όταν φτάσετε στο kluade castle λέει ότι είναι διαθέσιμο για την εφαρμογή και
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά δεν ανοίγει σύντομα η περιοχή θα δώσει γρήγορη ενημέρωση
σούπερ παιχνίδι. Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση του κάστρου του klaude, ενημερώστε τη νέα περιοχή. είμαστε ενθουσιασμένοι
Σφάλματα μετά από κάθε διαφήμιση.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Το είχα παίξει 5-6 φορές ελπίζοντας να το ενημερώσετε, αλλά το "The Klaude Castle" εξακολουθεί να προβάλλεται "ΣΥΝΤΟΜΑ"!
Καταπληκτικομαναδικοαστειοσοβαροπαιχνιδω
Ενημερώστε το klaude Castle στο dynamons world διαφορετικά αυτό το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό, παρακαλώ ενημερώστε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό, αλλά πρέπει να προσθέσετε μερικά θεά δυναμόνια και την ιστορία των δυναμόνων στον κόσμο πρώτο dynamon στον κόσμο
Dynamons World Rol ijro etiladigan fuyt
Dynamons World Rollespil iok
Ζηταει πολλα για να ανεβαινει επιπεδο στα δυναμονες! Συν οτι για να τελειωσεις μια πιστα σου βγαζει τη πιστη για να βρεις το τελευταιο δυναμο που λεει απ τη συλλογη
Αδερφέ ή αδερφή θέλω επίσης να δώσω πέντε αστέρια, αλλά υπάρχει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα, το κάστρο kalude είναι πάντα κλειδωμένο, κατέβασα αυτό το παιχνίδι αλλά πάντα αυτό είναι ένα Prblm που δεν μπορεί να ανοίξει θα προσπαθήσω αλλά είναι 🤯 Παρακαλώ κάντε κάτι Θέλω να παίξω κάστρο καλούντε και να νικήσω τον καλούντε και να πάρω δύο κλειδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι ? Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται όταν ο παίκτης πήρε και τα έξι κλειδιά στο "Temple Ruins" Plz bro agr aap ispr kaam kr rahe ho to koi nhi lekin nhi kr rhe to kro naya update lao
Κυριολεκτικά δεν είχα ανοίξει την εφαρμογή για 30 δευτερόλεπτα, 3 διαφορετικές διαφημίσεις. Δύο μπορούσα απλά να κάνω κλικ στο X και ένα έπρεπε να περιμένω 15 δευτερόλεπτα.
Αυτό το παιχνίδι είναι ΤΕΛΕΙΟ όταν tryid 1 αστέρι στεναχωρήθηκα όταν το Dynamon cry's Soòooooo ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΕΝΤΕ STAAAAARS?
Φοβερός.
Έχω ένα πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι ότι ένα νέο μέρος δεν είναι ανοιχτό όταν ανοίγει, παρακαλώ ανοίξτε το
Φέρτε το επόμενο κάστρο του Kaudle, διαφορετικά όλοι θα διαγράψουν αυτό το παιχνίδι και θα είστε χαμένοι
Off The Road - OTR Open World Driving Yarış moi
αυτό είναι καταπληκτικό παιχνίδι αλλά kizi θα γίνω bord από αυτό γιατί δεν δίνεις καμία ενημέρωση από τα τελευταία 2 χρόνια χρειάζομαι νέα ενημέρωση, νέα dynamons (ηλεκτρικός δράκος, σκοτεινός δράκος), νέος κόσμος
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό για παιδιά, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι το κάστρο klaudes δεν ανοίγει ποτέ!!!
αυτό το παιχνίδι είναι καλό. αλλά αυτό το παιχνίδι δεν έχει καλά γραφικά. μόνο τρεις τύποι δυναμικής φωτιάς, γρασιδιού και νερού, παρακαλώ φτάσουν σε έξι έως επτά τύπους, οπότε έδωσα μόνο 3 αστέρια
Μου δίνω 5 αστέρια. αυτό είναι ωραίο παιχνίδι, αλλά κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ ανοίξτε το επίπεδο του πευκοδάσους παρακαλώ ανοίξτε🙏🙏🙏🙏
Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Dynamons World Role Playing vbnw
Κάντε διευκόλυνση στον παλιό λογαριασμό μετά την επανεγκατάσταση
Ω, ναι, αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, νομίζω ότι για να αποθηκεύσετε δεδομένα, θα πρέπει να δώσετε στο λογαριασμό Google cloud, έτσι ώστε όταν εγγραφούμε σε αυτόν τον λογαριασμό, να πάρουμε τα πάντα πίσω και να ρυθμίσουμε. Btw ευχαριστώ για το κάστρο klaudes το περίμενα για μήνες
ΥΠΕΡΟΧΟ
Πότε θα εμφανιστεί η νέα περιοχή
Dynamons World Role Playing zkm
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι και τα παιχνίδια είναι αρκετά καλά. Θέλω απλώς να ενημερώσουν τη νέα περιοχή το συντομότερο δυνατό, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, παρακαλώ
Dynamons World Jeux de rôles fam
Τόσο απρόβλεπτο και απρόβλεπτο...έχετε φτιάξει αυτό το είδος παιχνιδιών και αλλάξατε το email σας, αντί για αυτό θα πρέπει να επαναλάβετε το παιχνίδι, περιμένοντας να ξεκλειδώσει το klaude's castle για σχεδόν 5 χρόνια...αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο. ...και ακόμα κι αν θέλουμε να σας στείλουμε email...δεν μπορούμε όπως εσείς αλλάξαμε το email σας😡ξέρετε, πολλοί από τους παίκτες του παιχνιδιού σας περιμένουν την ενημέρωσή σας τόσο καιρό, αλλά εσείς απλώς αγνόησες τον τρόπο εξέλιξης και έφυγε τρέχοντας!! PLS ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ EMAIL ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ASAP!!😡
Μου άρεσε να παίζω Dynamons στον υπολογιστή, ωστόσο όταν κατέβασα την εφαρμογή δεν κατάφερα να τη φορτώσω ούτε μία φορά. Προσπάθησα να κλείσω την εφαρμογή και να τη φορτώσω ξανά, περιμένοντας σχεδόν 30 λεπτά για να φορτώσει, ακόμη και επανεκκίνηση της συσκευής μου. Δεν λειτούργησε τίποτα, σίγουρα θα απεγκαταστήσω dynamons.☹️😡😢