Post by athinstalkare on Feb 8, 2022 16:04:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای بیشتر را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
از نظر بصری، گرافیک و محتوا بسیار خوب است، اما نمیدانم چرا در بخشی از بازی چارهای جز خرج کردن ندارید تا بتوانید با ارتقاء و تقویتکنندهها به جلو بروید. تبلیغات بیش از حد برای پاداش های کم. فقط از این نظر تعادل ندارد.
من عاشق این بازی هستم! این بازی عالی برای سرگرمی در حال حرکت است! تنها گلایه ای که دارم این است که به اندازه کافی گوهر ندارم... مثل اینکه بیش از 80000 سکه دارم اما فقط 3 گوهر دارم. من از تلاش آنها برای رفع این مشکل با این مفهوم قدردانی می کنم. اما من دوست ندارم که شما فقط پنج بار در روز این کار را انجام دهید. اگر آن را بسازند برای همه کارساز خواهد بود، بنابراین لازم نیست برای انجام دوباره آن تا فردا صبر کنید.
یخ می زند! غیر قابل پخش هرچی fwd رو به خرچنگ کروستی میبرم هیچ کاری نمیکنه، صفحه رو کاملا یخ میزنه. مفهومی عالی و دارای پتانسیل. امیدوارم درست بشه
من از تبلیغات مهم نیستم، اما تبلیغاتی که باعث فریز شدن تلفن من شدند؟! این مسخرست. ساختن این برنامه را متوقف کنید، هر بار که به سطح بعدی نقل مکان می کنم، تبلیغات را نشان می دهد. این گوشی من را می کشد اوههه.
تنها مشکل من این است که غذا به ترتیبی که مشتریان میرسند از بین نمیرود و شما نمیتوانید انتخاب کنید که چه کسی غذا را دریافت کند. اگر برای مشتری خاصی دو تا پنکیک درست کنم، گاهی بین دو مشتری تقسیم میشود و بعد برای دوبارهسازی غذای دوم وقت تمام میشود و مشتری را از دست میدهم. این فقط یک مکانیک ضعیف است.
بد نبود
به تصادف ادامه می دهد. نیاز به کار داره😁
SpongeBob: Krusty Cook-Off Jednoduché hry rlz
بازی در فروشگاه برگر متوقف شد. من بارها بازی را ریستارت کردم اما هنوز فایده ای ندارد. آزار دهنده است. اینو ببین.
نه تنها پس از مدت زمان مشخصی بازی می کند و از برنامه خارج می شود، بلکه این برنامه تمام پیشرفت من را از دست داده است و من نمی توانم آن را برگردانم حتی اگر با حساب فیس بوک خود وارد شده باشم.
این بازی خیلی گرونه حتی اگر بهترین پکیج جواهر را خریداری کرده باشید، احتمالاً می توانید کل ارتقاها و پوسته های مرحله را فقط برای یک مرحله، شاید یک و نیم خریداری کنید. من ترجیح می دهم به جای این بازی، از این پول برای خرید یک رایانه شخصی کامل و غیرقابل فروش یا یک بازی PS5 استفاده کنم.
آسان برای درک و سرگرم کننده برای تقریبا تمام سنین ...
بهترین اپلیکیشن های ios سال 2020 Archives - شرکت IDH
باب اسفنجی (فصل 2) - SpongeBob SquarePants (season 2)
این بازی برای یک بازی سریع مانند این بسیار لذت بخش است، با این حال، باگ هایی که من با آن مواجه می شوم باعث می شود گاهی اوقات آن را تقریبا غیرقابل بازی کنید، زیرا مجبور می شوم به طور مداوم برنامه را ببندم (یعنی هنگام بردن یک سطح، در عوض در ایستگاه پخت و پز می ماند. بازگشت به منوی اصلی، بنابراین باید آن را ببندم و دوباره باز کنم). این واقعیت که برای ارتقاء به ارز ممتاز نیاز است و شما به سختی می توانید چیزی از دستاوردها دریافت کنید و همه چیز آزاردهنده است. بازی سرگرم کننده است، اما چندین مشکل وجود دارد که آن را برای من خراب می کند.
در ابتدا سرگرم کننده است، اما پس از آن عبور از سطوح بدون افزایش دشوار است. به شما 1 تقویت در روز تعلق می گیرد یا می توانید آنها را خریداری کنید.
عالییییییییی😍😍😍😍
نمیاره کیرم دهن همون سازندش
تنها نقطه ضعف تعداد تبلیغات است. بدتر این است که برخی از تبلیغات به طور خودکار من را به فروشگاه بازی Google هدایت می کنند.
برای بچه ها توصیه نمی شود زیرا باید برای ارتقاء مورد نیاز هزینه کنید
یکم تو رستوران خرچنگ سخته من بزرگترین طرفدار باب اسفنجی هستم🙂 و از نظر من این بازی فوق العاده ست و مارو با زندگی باب اسفنجی آشنا تر میکنه💗
SpongeBob: Krusty Cook-Off معمولی kjk
من داملودش کردم امانمیارنمیدونم چرایاوقتی که بازی میکنم میاره بیرون
بد نیس
چقدر مسخره بود اه اه وقتی این ساندویج ها رو درست میکردم نمیداد بهشون اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
راه فوق العاده سرگرم کننده و زیبا برای گذراندن زمان!
قادر به باز کردن قفل کاراکترها نیست. پیغام خطا نشان می دهد که باید اینترنت داشته باشم و بازی را ریستارت کنم. من اینترنت دارم و به هر حال بازی رو ریستارت میکنم و اصلا تغییری نمیکنه. مدتی است که اینطور بوده است... آپدیت کنید، این بازی هر طور که می خواهد انجام می دهد، به معنای واقعی کلمه فقط سعی می کند مردم را برای پولشان کلاهبرداری کند. شما همچنین نمی توانید سطوح خاصی را بگذرانید مگر اینکه پرداخت کنید. این کاملا غیر ممکن است، بنابراین من آن را در حال حاضر حذف می کنم.
Burger Shop 2 Gündelik bcb
این برنامه باید حالا حالاها بروز کند
بازی خوبی است اما من به آن 3 ستاره می دهم زیرا تبلیغات زیادی وجود دارد و گاهی اوقات این تبلیغات باعث می شود از برنامه خارج شوم و باید منتظر بمانم تا دوباره بارگیری شود غیر از اینکه خوب است
محشر حتما دانلود کنید ممنون از سازنده
بازی خوبیه ولی باید به روز رسانی کنید تازه فیلمشم ببینید بعد اونایی که می گن بده ریدن کثکشن اوزی بیعشور هستند باران مطلوبی از تهران.
شما انتظار کیفیت را دارید اما این بازی فقط برای آنهاست که پول در بیاورند. اولش خوبه و بعد ناگهان بازی غیر قابل بازی میشه. این بازی ارزش پول من را ندارد. باید آزاد باشد
در Krusty Krab ثابت ماند و داراییها بهطور کامل دانلود نمیشوند که باعث اشکال میشود. لطفا اصلاح کنید
من عاشق این بازی هستم که بازی کردن آن بسیار اعتیاد آور است و باعث می شود که بخواهم از مدرسه در خانه بمانم اما فکر نکنید این چیز بدی است من هنوز به مدرسه می روم اما تلفنم را می آورم تا بتوانم این بازی را در پایان روز انجام دهم. این بازی را خیلی شبیه واقعی دوست دارم و بسیار اعتیاد آور است یک بار دیگر از شما برای ایجاد این بازی متشکرم هر کسی که آن را ایجاد کرده بسیار اعتیاد آور است خداحافظ
خیلی بده
این برنامه عالی عالی هست ♥ از سازنده ی محترم ممنون 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 مصدم بگما ان اینه کمت امام باری اینج بتونم بقیه ی مرور هم را بدم کم شد خدا حافظ 👋🏻♥🌹😘 بای✔️
متشکرم
دارای یک جادوگر اشکال است که به من اجازه نمی دهد به درستی در آشپزخانه کراستی بازی کنم