Post by athinstalkare on Feb 8, 2022 15:55:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačnog novca ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
molimo objavite ažuriranja igra počinje biti dosadna
Ova aplikacija je super cool! Ovu igricu igram svaki dan! Ova igra nema puno likova i bilo bi najbolje dodati još! Jako mi se sviđaju oklopi likova, kućni ljubimci i oštrice! Ova igra također nema mnogo zona koje možete pokrenuti! Također možete dodati novu zonu kada nadogradite na nove razine! Mislim da će biti super! Također možete dodati još puwer-ups! Kao i ti bonus život ili brže noge! Međutim, ova igra je jako dobra i vrlo cool!
Jednom sam instalirao igru i deinstalirao je nakon godinu dana. U nadolazeće 2 godine pokušao sam ponovno instalirati i ali iz nekog razloga se nije instalirao. Nije to zbog prostora, siguran sam.
Sviđa mi se ova igra, toliko je zabavna i zarazna, mislim da bi bilo najbolje da stavite neke vještine u svakog heroja da pokažete njihovu vlastitu jedinstvenost i dodate neke svjetove koji će izazvati igrače.
Ako kupim revive, tip ostaje na mom ekranu blokirajući mi pogled, prisiljavajući ponovno pokretanje. Ako ne kupim oživljavanje, zaslon samo postaje crn i svira glazba, ne dopuštajući mi ništa učiniti, prisiljavajući ponovno pokretanje. Videozapisi snimljeni u oba slučaja. 😣
Sjajna igra koju uživam igrati cijelo vrijeme. Međutim, kasni, bilo da sam offline ili online. Prije se to nije radilo, pa predlažem da vi učinite nešto u vezi s tim kako biste to popravili.
Moglo bi biti dobro da je bilo više sadržaja ili ažuriranja. Stalno gubim napredak. Loot je stvarno mljevena. Moglo bi biti super
Nevjerojatno, ali isto korisničko sučelje kao igra Subway Surf
Sjajna, zarazna igra. Čak i sjajno prošlo vrijeme. Ali imam samo problem s povezivanjem svog FB računa s igrom. Ne mogu sačuvati svoj napredak. Postoji li način zaobići ovo?
Igra je vrlo zanimljiva i igriva. Sviđa mi se igra, ali problem je što se zadatak koji dobijemo dok igramo ne otvara. Bez otvaranja misije ne mogu nastaviti igru. Nisam razumio zašto dolazi do ovog problema. Ali igra je dobra i dobra.
Blades of Brim Veiksmas mfql
volim to!! ovo je igra vrijedna igranja i rada.
Blades of Brim Hərəkət ueol
Izgubio sam sav napredak jer nisam dovoljno glup da imam Facebook račun. Trebao bi biti u mogućnosti spremati putem Play računa kao gotovo SVAKU OSTALU IGRU.
Ova igra je dobra, ali ova igra nema novih događaja, likova, kućnih ljubimaca. Ova igra je stara i stara. Nema događaja ova igra brate pa ne sviđa mi se ova igra.
Flying Wild Tiger Robot Game Pustolovske igre apya
Lijepo
Kupio sam početni paket, nikad mi nije dao artikle. Tvrdili su da je to "pogreška" i da nastavljam pokušavati, ali još uvijek nisam dobio ono što sam platio, ali mi je ipak sretno uzeo novac. Kontaktirali su njihovu podršku, rekli su da traže povrat novca jer mi ga sami ne mogu dati, pa sam to i učinio, a "Ne odgovara pravilima Google playa" da dobijem povrat. I ne samo to, programeri odbijaju ažurirati ovu igru, oni se fokusiraju samo na svoju drugu igru za mužnju novca Subway Surfers. Nikad više, NIKAD.
Igra je super ali nema ažuriranja. Postoje mnogi problemi koji se ne rješavaju. Imam problema s povezivanjem na fb. Ne mogu vratiti svoj stari račun. Također ima tone bugova.
Klasična igra lane-runner s twistom u kojoj neizmjerno uživam. Mnoštvo likova, oružja, oklopa i kućnih ljubimaca za otključavanje i mnoštvo razina koje mogu dobiti daju mi razlog da se vratim i igram više. Da ne spominjem da je podrška divna. Greške se ispravljaju, problemi se slušaju i rješavaju uz pomoć, a činjenica da i oni igraju igru znači da razumiju o čemu govorite.
Glazba ne radi kako treba, daje mucanje, slowmo vibracije kao da je pokvarena.
Blades of Brim Veiksmas mfql
Nekada sam volio ovu igru, ali najnovije ažuriranje ju je pokvarilo. Prebrzo se ubrzava. Prije sam mogao doći do težine 6+ u dobrom trčanju, sada mogu doći samo do 2-3 prije nego što se kreće tako brzo da preskačete zlato, suštinu, pojačanja, rune, neprijatelje, čak i pojačivače leta bitne za preživljavanje portali. To stvarno oduzima zabavu, plus ne vidim znakova novih zadataka navodno u ažuriranju. Također, kao što su drugi spomenuli, odjednom dobivamo znatno manje esencije za duplicirane predmete.
Hej, samo želim reći da sam u ovome već 2 godine i da su moja postignuća bila izvanredna. Slomio sam prethodni telefon pa sam prebacio na novi, pa sam ga instalirao ušao, prijavio se na fb i BOOM nema rezultata! Moram opet krenuti od nule. Mjeseci rada jednostavno su odletjeli kao ništa. Kako to može biti? Zasigurno sam spremio igru, ali kada sam se prijavio na nju na drugom uređaju, bilo je previše smiješno razočaravajuće što sam se skoro počeo pitati zašto sam uopće igrao ovu igru za početak
Najbolja igra koju sam ikad igrao, ova igra je super tako kreativna. Drago mi je da ova igra postoji. Veliko hvala kreatorima koji su napravili ovu igru.
lijepa zabava i poluga po tako teškoj igri i brzini
Dobar je, ali treba više likova
Iako mi se igra sviđa, previše je stvari koje mi se ne sviđaju. Skoči previsoko i ne vidim tlo, neprijatelji me ponekad udare kad ne bi trebali, vrećica novčića iz miga mi čak blokira pogled, za razliku od surfera u podzemnoj gdje je bitno samo vrijeme reakcije, ovdje ponekad ni ne znam kako preživjeti. A škrinja od 30k ima istu nagradu kao 6k. Samo wow.
Blades of Brim Hərəkət ueol
Odlično
Dakle, ovo je stvarno dobra igra, usudio bih se reći da bih je izabrao umjesto surfera u podzemnoj željeznici, ali nije ažurirana više od godinu dana. Ova igra još uvijek ima puno potencijala, ažurirajte igru jer sam je toliko igrao i bio sam tužan vidjeti kad sam se konačno vratio da nije ažurirana godinu dana
zakon
Besplatna škrinja se ne otvara uvijek i nisam dobio svoju kutiju za spašavanje mačaka 5 dana za redom ovo mi je 7. dan igranja ali osim toga sviđa mi se igra
jako je dobra igrica
Novo ažuriranje čini da se igra uvijek ruši. Mnogo bugova. Ako želite uživati u oštricama oboda. Nemojte ažurirati aplikaciju!
Blades of Brim פעולה xszg
Blades of Brim פעולה xszg
Sjajna igra, ali kada sam ponovo instalirao ovu igru, više ne mogu povezati svoj Facebook račun, sav moj napredak je izgubljen, riješite ovaj problem
Igra je jednostavno super, super ju je lako naučiti, zabavna je i ne gura vam reklame u lice. Jedini problem je što nakon nekog vremena postaje stvarno dosadno, uglavnom zato što je varijabilnost razine super niska. Volio bih ažuriranje koje stvara više razina, izazova, šefa itd.
Ova igra je bila sjajna i sve to... dok nisu ažurirali aplikaciju... bit ću iskren... ima neke prilično cool nove značajke, ali onda je ovo ažuriranje prikladnije za high-end uređaje jer kasni puno...i možete zamisliti kakva igra "trčanje" može biti ako kasni...izvlači zabavu iz nje
izvrstan gameplay, složene i jedinstvene značajke, međutim, kontrola je izuzetno loša i nestabilna, vrlo neugodna za igranje, zapravo igra ima kontrolu sličnu onoj kod surfera u podzemnoj željeznici
Jednostavno volim ovu igru i igram je oko 2 mjeseca, ali jedina stvar koju mrzim u ovoj igri je to što puno visi. kad god igrate ovu igru na početku, gotovo je nemoguće njome se pravilno nositi zbog čega čak i izgubite jednu life.Molim te popravi jer postaje nemoguće nositi se sa svime ovim i ja se iritiram zbog ove igre.
Jako volim ovu igru. Bit će sjajno ako postane online igra za više igrača, bit će jednostavno sjajno jer gotovo da nema igara koje su one za više igrača u temi platformera. Također, bilo bi jako lijepo da je uključeno više likova 😀 Sve sam ih kupio i sad mi postaje malo dosadno. Ili neka nova razina, ili bi predmeti bili jako cijenjeni
Dobar je, ali nema nedavnih ažuriranja, volio bih da ga imam jer mi je dosadno kada se nešto ne mijenja godinama.
To je sjajna igra, ali postoji problem. Ne mogu se prijaviti na svoj facebook račun koji sam prije povezao. Izgubio sam sve svoje skinove i statistiku. Ovo nije veliki problem, ali nadam se da će se uskoro riješiti
Dovoljno zabavno da provedete vrijeme sa 👍🏻.
Igra je super i grafika je super isto sinite si je svi
Trebate još ažuriranja jer likovi mijenjaju glasove kada je u pitanju mrtav i popravite greške, molim
Planirajte potrošiti novac kako biste kupili svoj put kroz ovu igru. Trebat će otprilike tjedan dana da dobijete dovoljno novčića za kupnju epske škrinje. Također, čuvajte se grešaka u sustavu. Kupnja više od jedne epske škrinje dnevno također je loša ideja jer igra često ponavlja posljednji primljeni predmet.