Post by athinstalkare on Feb 8, 2022 15:46:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Ekstra gra
Moja gra nie śledzi poprawnie osiągnięć. Ukończyłem wszystkie gwiazdki w restauracji, ale gra nie rozpoznaje, że zdobyłem wszystkie gwiazdki 2 lub 3 poziomu.
To frustrujące, że musisz oglądać reklamy, aby w zasadzie zrobić wszystko, a potem reklamy nigdy nie działają i zawsze się zawieszają, a potem niektóre, które oglądasz i nie dostajesz nagrody. Nie trać czasu.
Gra jest fajna, ale kupowanie klejnotów jest śmieszne i myślę, że skończyłem grę, ale nic nie mówi, że jest ukończona.
Niesamowita gra, którą uwielbiam gotować
Cześć, Problem, który mam z tą grą polega na tym, że nie ma ona żadnych punktów na moim koncie, kiedy gram w gry, zajrzyj do niej i napraw to Nie wiem, czy ktoś inny ma ten problem, to jest powód, dla którego go podałem dwie gwiazdki
Chciałbym, żeby ta gra była o wiele lepsza, gdybyś mógł ponownie wykorzystać doświadczenie zdobyte podczas grania w sklepy, aby móc ulepszyć swoje jedzenie/gotowanie.
Tak czy inaczej będziesz musiał wydać swoje pieniądze, odinstalujesz tę grę po opublikowaniu tej recenzji. Zgadzam się ze wszystkimi, wygląda na to, że niektórych poziomów nie da się przejść bez kupowania klejnotów.
Trudne potem
Bardzo fajna gra dobrze dobrana jak dla mnie fajne też jest, że można ulepszać jedzenie
Zabawne, ale czasami reklamy powodują awarię gry.
Po aktualizacji wgl nie mogę za naprawę i nie da się grać, porażka
Fajna gra ale tylko na kilka dni bo później poziom jest tak wysoki, że nie da się rzeczy bez wydawania prawdziwych pieniędzy
Dobrze.
Absolutnie uwielbiam tę grę ... to najlepsza gra o gotowaniu w sklepie Google Play ... wstyd nie jest dostępny w formacie ps2-3-4 ... id kup ... gra nie działa, gdy dane są włączone, ciągle się psuje i awarie
To był świetny mecz, dopóki nie dotarłem do Frankfurter Diner. Tak trudno jest mieć 2 różne mięsa na tym samym zestawie talerzy. To naprawdę musi zostać zmienione.
Właśnie pobrałem tę grę i bardzo mi się podoba, przypomina trochę Cooking Craze. Ale człowieku, reklamy są śmieszne. Gram 2 poziomy reklamy, 1 poziom reklamy. Czy możemy mieć możliwość płacenia tak dużo za usunięcie reklam. Jeśli nie, odinstalowuję tę aplikację.
Fajna gra, ale moje klejnoty po prostu znikały z mojej pamięci podręcznej po obejrzeniu WIELU filmów, które wygrały różne poziomy, aby je zdobyć, a nawet je kupić. Kilka razy kontaktowałem się z cust svc w sprawie usterki, co zajęło im trochę więcej czasu, aby naprawić, tak, zostało to WRESZCIE naprawione, ale nie oddali mi żadnego z moich klejnotów, nawet po skontaktowaniu się z nimi po raz drugi, aby zapytać, czy mogą daj mi jakieś uznanie.. Po prostu mnie zignorowali :/ Teraz wszyscy przepuszczają złotówki mówiąc "to nie jest moja gra" :'/
Początkowo podobała mi się ta gra, ale potem stała się tak irytująca, że chociaż mogę ukończyć grę w wyznaczonym czasie, głupi klienci są wysyłani powoli i tylko za jednego klienta lub za kolejne 20 dolców muszę wydać diamenty. Naprawdę myślę, że robi się to celowo, aby kupować diamenty za rzeczywiste pieniądze. Klienci są celowo spóźnieni. To jest cholernie irytujące, od razu odinstalowuję grę. Naprawdę zawiedziony!!!
Niezależnie od maksymalnego wyposażenia i jedzenia, nie może sprostać wyzwaniom. Wyzwania takie jak 16 klientów bez limitu czasowego, ale tylko 14 klientów i musisz wydać, aby zdobyć dodatkowych klientów.
To fajna gra, bardzo wciągająca, ale jestem na czwartym miejscu i prawie niemożliwe jest ukończenie poziomu bez wydawania pieniędzy na dopalacze i fioletowe diamenty. Wydałem już tak dużo, przepraszam, że muszę przestać grać ! powinien mieć większe szanse na wygranie tych rzeczy bez wydawania tak dużej ilości pieniędzy
Zaczęło się wtedy ładnie... Nigdy wcześniej nie byłem tak sfrustrowany grą!!! Reklamy pojawiają się losowo, to denerwujące jak diabli! Nie zaczynaj od tego, jak trudno jest przejść niektóre poziomy. Czy powiedziałem ciężko? Miałem na myśli niemożliwe! To jest jedna * * gra! Odinstalowuję!
Na początku była to dobra gra. W ten sposób cię wciąga. Potem robi się bardzo ciężko i musisz kupować rzeczy lub być na Facebooku. Nie wspominając o tak wielu reklamach. Droga do wielu...
Całkiem fajna gra
Gra działa płynnie, ma kilka poziomów, które wydają się niemożliwe do przejścia, ale to fajna zabawa
Uwielbiam grafikę, uwielbiam to, że nie musisz stukać w każdą pojedynczą rzecz, aby wykonać zadanie, ale myślę, że smthg nie działa z zegarem. To był dobry okres próbny, ale tego nie będzie w mojej grze Staples😞
Prawdziwy wstyd. To była fajna gra, ale kiedy osiągniesz poziom 73-1, nie możesz kontynuować nawet z dopalaczami. Jest to sztucznie utrudnione, aby zmusić Cię do wydawania klejnotów, które są oczywiście niezwykle trudne do zdobycia bez bezpośredniego zakupu. Zabiera całą zabawę i prawdziwe wyzwanie z gry.
Mi się ta gra nie pasuje, trzeba szybko wszystko robić, prawie jak w pracy na akord .
Jest fajna, ale może być przytłaczająca w miarę postępów w grze. Przydałoby się dać 3 darmowe dopalacze, ponieważ kosztują dużo klejnotów, a gdy natłok klientów i powolne gotowanie w moim przypadku zaczyna być mylące, ponieważ wielu klientów zalewa Cię jednocześnie. Potem znowu mam dysleksję 4 gwiazdki
Uwielbiam grę, ale usterkę na 264. Nie masz wystarczająco dużo czasu na ukończenie. Użyłem 100 diamentów przez dodatkowe 30 sekund, wciąż za mało czasu. Spowoduje usunięcie gry, jeśli problem nie zostanie rozwiązany
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategi pzob
Po pewnym czasie gra staje się niemożliwa bez kupowania klejnotów. Wtedy również „kradnie” zakupione klejnoty. Kiedy klikasz bardzo szybko, aby przejść, wyskakuje, aby zapłacić klejnoty za przejście w miejscu, w którym klikniesz, i zabiera klejnoty, zanim zdążysz je przeczytać. Skontaktowałem się z obsługą klienta i powiedzieli mi, że nie ma możliwości dodania klejnotów z powrotem do mojego konta. Wygląda na kłamstwo.
To jedna z najfajniejszych gier, w jakie grałem, ale moim problemem jest to, że ta gra za bardzo się zawiesza i zamyka się znikąd, proszę naprawić ten problem, a następnie dać mu pięć gwiazdek
Wczoraj go pobrałem .... Ale dzisiaj nie odpowiada!!!!?? Proszę naprawić ten błąd... Odinstaluję to..... Nie ma żadnych wyskakujących okienek z wiadomościami... Po załadowaniu jest po prostu pusty... Nic nie jest widoczne na ekranie... To świetna gra, ale ta prblm to coś, z czym należy się uporać... Uwielbiam twoją grę.. M n moja siostro, oboje w to gramy
Naprawdę podobała mi się ta gra, ale teraz czuję, że muszę kupować klejnoty, aby się rozwijać, czego nie zrobię, ponieważ ma to być darmowa gra, mój zestaw umiejętności do tych rodzaje gier są dobre, ponieważ gram w nie od lat, a ponadto oglądam filmy, więc już teraz generuję dla Ciebie przychody.
Gra jest urocza, ale ponieważ telefon ostrzegał mnie o braku miejsca, usunąłem tylko konto i na mój pech gra została zrestartowana od pierwszego etapu (tj. Poziomu śniadania) Właściwie raz już usunąłem konto. Ale w tym czasie tak się stało nie wracać do pierwszego etapu, ale jak tym razem. Jestem naprawdę zdenerwowany, ponieważ dotarłem do miasta dla smakoszy, restauracji w Szanghaju.
Za bardzo kocham tę grę, ale nadal możesz ją rozwijać na innych interesujących poziomach, a pobranie zajmuje dużo czasu. Mam radę, aby grać offline, ponieważ grasz online, więc reklama się wyświetla, więc to nie jest problem gier.
The Archers 2: Stickman Game Аркаде dyvr
Uwielbiam tę grę. To, co mnie przyciągnęło, to podjazd do jedzenia, taki jak przejazd przez. I nie muszę grać w ten przejazd i chciałbym w to zagrać. Ale z drugiej strony lubię drugą część.
Naprawdę doceniam i bardzo lubię tę wyjątkową grę, nie mam jej dość, mimo że odinstalowuję ją niezliczoną ilość razy z powodu trudnych poziomów, ale zawsze wkładam ją z powrotem do telefonu i zaczynam grać ponownie, uwielbiam wyzwanie bardzo, naprawdę kocham i bardzo doceniam tę grę😘😘😘🤩🤩🤗😍❤❤❤
To dobra gra, ale nigdy nie widziałem tylu gównianych dodatków!!! Non stop coś się włącza, to okropna reklama! ! Straciłem też ogromną ilość Diamentów, ponieważ nie pytano mnie, czy chcę ich użyć, a kiedy upłynie czas i klikniesz, aby szybko... ZNIKNIĘTY!! 100 DIAMENTÓW, KTÓRE WŁAŚNIE ZGUBIŁEŚ!
Droga do wielu reklam. Za każdym razem, gdy przechodzisz do następnej rundy. Zawsze jest kolejna reklama do obejrzenia. Potrzebujesz 10 dodatkowych sekund, kolejna reklama. Każda reklama to nie mniej niż 30 sekund. Następnie dodają dodatkowe sekundy, aby przejść do następnej rundy. To po prostu śmieszne. Chociaż lubię tę grę. Zastanawiam się nad usunięciem z powodu wszystkich reklam.Usuwam tę grę. To zdzierstwo. Nawet jeśli są to darmowe monety.
Chociaż bardzo lubię tę grę, utknąłem w piekarni na tak długi czas. Nie dajesz nam wystarczająco dużo czasu, aby ukończyć poziom, proszę się tym zająć!
Świetna gra zawsze... często są wydarzenia i zadania do ukończenia. Pobierz go i trzaskaj dalej !! Wygraj ekscytujące bonusy i wiele więcej.
Cooking Frenzy®️Cooking Game உத்தி jei
Cooking Frenzy®️Cooking Game உத்தி jei
Jestem bardzo rozczarowany. Gdy tylko zakończysz ładowanie i zabierze Cię do gry, zatrzyma się na sekundę, a następnie zabierze Cię z gry i wróci do Sklepu Play. Zdarzyło się to kilka razy, więc nie byłem w stanie ocenić rozgrywki. Napraw ten błąd, a wrócę.
Bardzo fajna gra nawet moja mama się wciągnęła
Kiedy będą następne domki?
Jeśli chcesz zostać oszukany i zasadniczo zmuszony do płacenia za grę, ponieważ niektóre poziomy nie są do przejścia bez kupowania dopalaczy... to jest to gra dla Ciebie. Przejdź do dowolnej gry GameIcreate, a będziesz mógł grać za darmo i NIE będziesz musiał oglądać miliona reklam.
Fajna gra wciągająca